I fredags tog Arctic Consensus afsked med Ann-Britt Johansen og Frederik S. Høyer. Begge nåede at være ved Arctic Consensus i godt halvandet år, hvor alle blev beriget med deres stærke indsats og store humør.

I sin tid hos Arctic Consensus har Frederik især lagt en stor indsats i arbejdet med FNs Bæredygtighedsmål og implementeringen af disse i Arctic Consensus. Her har udfordringen særligt været, at nå rigtigt i dybden med bæredygtighedsmålene og få knyttet dem ind i Arctic Consensus’ DNA på en naturlig måde. Det har Frederik lykkedes rigtig flot med og vi ser frem til, at drage stor nytte af hans indsats mange år frem.

Ann-Britt var hos Arctic Consensus primus motor i etableringen af Nordisk-Arktisk Rehabiliteringsnetværk. Har det særligt været fondsansøgningerne, der har været i fokus. Ann-Britt havde så stor succes med projektet, at der blev bevilliget fondsmidler i foråret og derfor kan Arctic Consensus se frem til det øgede samarbejde med de 3 kommuner; Aalborg Kommune, Tórshavnar Kommuna og Kommuneqarfik Sermersooq.

Vi ønsker dem begge alt det bedste fremover og takker dem mange gange for deres engagement hos Arctic Consensus.