Medarbejdere

Her kan du se medarbejderne hos Arctic Consensus. Du er velkommen til at kontakte os direkte, alternativt kan du sende en besked på vores kontaktside her.

Lise-Lotte Terp

Lise-Lotte Terp

Direktør

Lise-Lotte har stor erfaring med det arktiske, herunder især de regionale grønlandske perspektiver. Hendes faglige erfaring omfatter hendes arbejde indenfor det daværende Grønlands Hjemmestyre, stillingen som formand for Arctic Business Network, hendes medvirken i oprettelsen af Arctic Education Network samt stillinger som sekretariatschef på Aalborg Havn og konsulent på borgermesterkontoret i Aalborg Kommune.

Lise-Lotte kan træffes på:
Tlf. +45 31 99 04 73
llt@arctic-consensus.com

Matilde K. Christiansen

Matilde K. Christiansen

Kommunikationskoordinator

Matilde er uddannet cand.mag. i Kommunikation og Medier med speciale i organisations-kommunikation. Matilde arbejder med og koordinerer kommunikationsindsatser i samarbejder på tværs af aktører. Med en opvækst i Nuuk, Grønland, har Matilde en tæt tilknytning og et stort netværk i Grønland, samt en grundlæggende forståelse for de muligheder og udforinger der kan opstå ved kommunikation på tværs af lande og kulturer.

Matilde kan træffes på:
Tlf. +45 50 83 21 87
mc@arctic-consensus.com

Elsa Maria H. Hansen

Elsa Maria H. Hansen

Projektmedarbejder

Elsa Maria fra Færøerne har været tilknyttet Arctic Consensus siden maj 2017, i erhvervspraktik og løntilskud. Elsa Maria er uddannet cand.scient.adm. ved Aalborg Universitet og har et indgående kendskab til de nordatlantiske regioner og til EU-systemet. Dette kendskab har hun bl.a. tilegnet sig igennem hendes tidligere tilknytning til den færøske repræsentation i Bruxelles. Elsa Maria fungerer som projektmedarbejder i Arctic Consensus.

Elsa-Maria kan træffes på:
Tlf. +45 24 48 99 93
eh@arctic-consensus.com

Mikkel U. Østergaard

Mikkel U. Østergaard

Projektkoordinator

Mikkel har tidligere været tilknyttet Arctic Consensus, som praktikant, studentermedhjælper og specialestuderende. Han færdiggjorde kort før sommeren 2017 en cand.mag. i Kultur, Kommunikation og Globalisering fra Aalborg Universitet med særligt fokus på Arktiske Studier og Internationale Relationer. Specialet tog udgangspunkt i Forfatningskomissionen og omhandler free association in en Grønlandsk kontekst.

Mikkel kan træffes på:
Tlf. +45 25 20 15 64
muo@arctic-consensus.com

Verena Huppert

Verena Huppert

Ph.d.-studerende

Verena, som oprindeligt er fra Tyskland, har været tilknyttet Arctic Consensus, først som praktikant, studentermedhjælper og speciale-studerende, herefter som projektkoordinator og senest i et ph.d.-samarbejde. Verena er uddannet cand.mag. i Kultur, Kommunikation og Globalisering fra Aalborg Universitet med særligt fokus på Arktiske Studier. I det etablerede ph.d. samarbejde har Verena fokus på udfordringen med kompetencegabet i Grønland.

Verena kan træffes på:
Tlf. +45 24 45 90 78
vh@arctic-consensus.com

Janus Drejer

Janus Drejer

Specialestuderende, AAU

Fra februar 2017 har Janus været tilknyttet Arctic Consensus, som speciale studerende fra Aalborg Universitet. Han læser kandidatuddannelsen Kultur, Kommunikation og Globalisering med specialisering i Arktiske Studier, Migration og Etniske Relationer. Specialet omhandler hvordan entreprenører i Nuuk og Tromsø udvikler sig, og hvilke faktorer der påvirker denne udvikling. Studiet er baseret på interviews og feltarbejdet udført i de to arktiske byer.

Janus kan træffes på:
janusdrejer@gmail.com

Aviaja Geisler Kristensen

Aviaja Geisler Kristensen

Studentermedhjælper

Aviaja har været ansat som studentermedhjælper ved Arctic Consensus siden april 2017. Aviaja voksede op i Nuuk og flyttede efter 2015 på grundskolen i Nuuk til Aalborg for at studere sociologi på Aalborg Universitet. Aviaja har stor interesse for Grønland og Arktis og ser frem til at bruge sine færdigheder ved Arctic Consensus.

Aviaja kan træffes på:
agk@arctic-consensus.com

Lea Holm

Lea Holm

Studentermedhjælper

Lea har været tilknyttet Arctic Consensus siden 1. november 2015, hvor hun udfører et bredt spektrum af opgaver.
Lea er i gang med Jura studiet på Aalborg Universitet. Oprindeligt kommer hun fra Grønland og har de sidste mange år boet i Nuuk. Lea har i to år arbejdet for Grønlands Selvstyre og samlet mange erfaringer indenfor bl a. sundhedssektoren og infrastrukturområdet.

Lea kan træffes på:
lolm@arctic-consensus.com

Damien Degeorges

Damien Degeorges

Ekstern EU-konsulent

Damien har siden 2014 været tilknyttet Arctic Consensus, først som Head of EU Affairs og nu som ekstern konsulent. Han har læst dansk og politisk kommunikation og har en ph.d. i statskundskab. Han har erfaring med politiske anliggender på både lokale, nationale, europæiske og internationale niveauer. Damien varetager bl.a. internationale anliggender for Arctic Consensus, især i forhold til EU.

Jytte Laden Nielsen

Jytte Laden Nielsen

Ekstern kommunikations- konsulent

Jytte har været tilknyttet Arctic Consensus, som ekstern kommunikationskonsulent siden 1. oktober 2013. Jytte er uddannet journalist og har mange års praktisk erfaring – fra DR og aviser – med at skrive og udvælge nyheder. De seneste 18 år har hun arbejdet som kommunikationskonsulent for nordjyske virksomheder, netværk og forskningsinstitutioner.