Fiskerimessen Polar Fish afvikles i Ilulissat 6.-8. oktober 2020. Arctic Consensus er med som samarbejdspartner for det største event i Grønland inden for fiskerierhvervet

Når den største fiskerimesse i Grønland næste gang løber af stablen, bliver det i Ilulissat. Den årlige fiskerimesse har hidtil været afholdt i Sisimiut.

Messen har oplevet stor fremgang de seneste år, både i forhold til antallet af udstillere og besøgende. Derfor er det besluttet fremover at afholde messen i Ilulissat i stedet for Sisimiut. Her er både hotel- og halkapaciteten større, hvilket vil være medvirkende til at udvikle den store fagmesse yderligere.

Polar Fish 2020 arrangeres af Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) med Avannaata Kommunia, KNAPK og Arctic Consensus som samarbejdspartnere. Læs mere om messen via dette link.

AKKC forventer fremover at arrangere Polar Fish i Ilulissat hvert andet år, hvilket vil sige i de år, der ikke afvikles DanFish International i Aalborg. Læs også mere om Polar Fish på AKKC’s hjemmeside her.