AAU Arctic afholder årsmøde 16. november kl. 12-16.30 med oplæg og debatter.

På AAU Arctic årsmødet mødes forskere inden for det arktiske og deler erfaringer. I år er fokus på et styrket samarbejde i det arktiske forskningsmiljø, samt pitch af nye projektideer. Direktør for Arctic Consensus, Lise-Lotte Terp, deltager ved årsmødet.

Leder af AAU Arctic på Aalborg Universitet, Anne Merrild Hansen, ser frem til dagen:

”Der sker så meget indenfor den arktiske forskning i disse år. Aalborg Universitet har meget at byde på, så også hos os er det et forskningsfelt i vækst.

På AAU Arctic årsmødet samles forskerne på tværs af fakulteter, og der er en summen af snak og grin om forskningsprojekter og nye ideer.”

Andre emner på årsmødet vil være muligheder inden for forskningen i Arktis i form af forskellige platforme og forskningsprojekter. Inden for samarbejder er der fokus på arktiske aktiviteter som Hindsgavl-mødet, ISAAFFIK, The Arctic Gateway, Arctic Circle Assembly og samarbejde med Arktisk Kommando. Forud for årsmødet afholder AAU Arctic desuden et Ph.d. Forum med erfaringsudveksling og dialog fra kl. 10.30-12.00.

Årsmødet afholdes 16. november kl. 12.00-16.30 på Aalborg Universitet på Rendsburggade 14, niveau 3, lokale 3.429. Se det fulde program her.

AAU Arctic er Aalborg Universitets tværgående platform for Arktis-relateret forskning. AAU Arctic har i øjeblikket omkring 50 forskere tilknyttet, der arbejder med det arktiske område i deres forskning.

Hvis du er interesseret i at deltage i AAU Arctic Årsmøde, venligst kontakt sekretær Ulla Søndergaard på us@plan.aau.dk