Arctic Consensus deltager disse dage i konferencen ‘People Profit Planet’ i Musikkens Hus i Aalborg. Konferencen finder sted 10. og 11. september i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival, der afvikles 8. – 15. september.

People Profit Planet er en to-dages konference med fokus på nye markeder og muligheder for partnerskaber inden for områderne vedvarende energy, IKT, sundhed, landbrug og mange andre. I løbet af konferencen bliver der givet en indsigt udfordringerne forbundet med bæredygtige tvær-sektorielle partnerskaber mellem Danmark og andre lande.

Emnerne på konferencen bliver introduceret gennem præsentationer af både lokale og udenlandske aktører, hvor emnerne bliver set på i perspektiv af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. På samme måde er formålet med konferencen at etablere en dialog omhandlende partnerskabs-drevent samarbejde. Dette gælder både i forhold til politikere og danske fonde, såvel som at etablere muligheder inden for civilsamfundet, den private sektor, den akademiske verden og regeringen med hensyn til at opbygge netværk, forbedre eksisterende samarbejder og skabelse af synlighed inden for forskning, projekter, produkter, partnerskaber og medlemmer.

Deltagerne i løbet af konferencen tæller både personer inden for den private sektor, civilsamfundet, politikere, forskere, meningsdannere, strømnings- og nichemedier samt offentlige aktører inden for Region Nordjylland.

People Profit Planet er arrangeret af Access2innovation i samarbejde med: Dansk Industri, Dansk Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, WWF Danmark, Aalborg Universitet, SMART Log, House of Energy, BrainsBusiness og Aalborg Kommune. Læs mere om konferencen på deres hjemmeside her.