Fra d. 1. juni 2018 er Arctic Consensus, som en del af Arctic House, flyttet i nye omgivelser i Aalborgs kultur- og aktivitetshus: Nordkraft.

Arctic Consensus blev i 2016 en del af, det dengang nyetablerede, Arctic House, der var placeret på Vesterbro i Aalborg. Nu er Arctic House, og derved Arctic Consensus flyttet i nye omgivelser i Nordkraft i Aalborgs centrum.

Med Arctic House er der skabt én-vej-ind til det arktiske samarbejde i Nordjylland, og samtidig er der skabt tættere relationer mellem aktører på tværs af Atlanten. Som en del af huset, kan vi i Arctic Consensus mærke, hvordan det tværgående samarbejde i Nordjylland, Danmark generelt, EU og Arktis er blevet optimeret og effektiviseret, og ikke mindst hvordan der er skabt synergier samt alle de nye muligheder det har ført med sig.

I Arctic Consensus vil vi i de nye omgivelser fokusere på kontakten til og samarbejder med virksomheder, offentlige instanser, uddannelses- og forskningsinstitutioner på både et nationalt og internationalt plan.

Fra d. 1 juni 2018 kan du findes os på adressen: Kjellerups Torv 1, 5. sal (niveau 6), 9000 Aalborg. Du kan også læse mere om Arctic House på hjemmesiden: www.arctichouse.dk