Vi er i Arctic Consensus rigtig glade for, at vores studentermedhjælper Aviaja nu kan skrive BA i Sociologi i sin titel.

Aviaja flyttede til Danmark i 2015 i forbindelse med, at hun skulle starte på Aalborg Universitet. På Sociologi-studiet på AAU lærer man blandt andet om sociale mikroprocesser, som den daglige interaktion mellem mennesker på gaden, samt makroforhold, som f.eks. globalisering og nye sociale bevægelser.

Jeg er så glad for min nye titel som bachelor i sociologi. I mit afsluttende bachelorprojekt, skrev jeg sammen med to andre fra mit studie. Vores projekt omhandlede kvindelige advokater med børns muligheder for at blive partnere. Det har været fantastiske og udfordrende tre år med både personlig og faglig udvikling.

Efter sommerferien forsætter Aviaja på Aalborg Universitet med at læse kandidaten; ’Development and International Relations’ med en specialisering i arktiske studier, som hun selv udtrykker, at hun glæder sig meget til.

Jeg glæder mig utrolig meget til at starte på kandidaten, da det er det jeg har arbejdet hen imod. Jeg er også utrolig glad for at kunne fortsætte som studentermedhjælper hos Arctic Consensus.

Aviaja er tilknyttet som vores studentermedhjælper i Arctic Consensus, hvor hun er en aktiv del af teamet her hos os. Vi er glade for, at hun fortsætter hos os under sin kandidat.