Torsdag den 12. august kl. 20.00 står Nordkraft Big Band sammen med de grønlandske musikere Zika (Ida Kleist), Aviaja Lumholt og koret Ikinngutigiit klar til at give dig en fantastisk musikalsk oplevelse, når de inviterer indenfor til koncerten ’En grønlandsk musikrejse’ i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Koncerten er en del af arrangementet GrønlandskeDage i Aalborg 2021 (den 10-12. august 2021), der fejrer venskabsbysaftalen mellem Kommuneqarfik Sermersooq og Aalborg Kommune og de stærke bånd, som de to kommuner har opbygget gennem manges års samarbejde.

Om koncerten skriver Nordkraft Big Band blandt andet:

”Aalborg har gennem flere årtier haft et stærkt forhold til Grønland. Og som Nordjyllands rytmiske orkester, med base i netop Aalborg, så vi derfor en oplagt mulighed for, at lave et projekt på tværs af Danmark og Grønland. Det stod hurtigt klart, at et projekt hvor man mikser den gamle og nye grønlandske musikkultur med en dansk/nordisk bigband-lyd ville være et utrolig spændende og anderledes musikalsk setup, som vi måtte udforske.”

Læs mere om koncerten ’En grønlandsk musikrejse’ her.

Obs. Koncerten er gratis, dog er der et billetgebyr på kr. 20,- pr. billet ved afhentning af billetter i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Ved køb online er billetgebyret kr. 30,- pr billet.

Du kan købe billetter her.