Der er nu åbent for ansøgninger til Breakout Sessions ved dette års Arctic Circle Assembly

Den årlige arktiske konference Arctic Circle Assembly i Island finder sted fra d. 10.-13. oktober i år. Begivenheden er den største af sin slags inden for skabelse af international dialog og netværk omkring fremtiden i Arktis.

I forbindelse med eventet arrangerer Arctic Circle såkaldte Breakout Sessions, hvor blandt andre forskellige landes regeringer, institutioner, organisationer og virksomheder fokuserer på et specifikt emne. Calls for Breakout Sessions er nu åben og dermed muligheden for at sætte sit præg på den arktiske begivenhed.

For at få muligheden for at afholde en Breakout Session skal man sende en ansøgning til Arctic Council Secretariat. Ny deadline for indsendelse af ansøgninger er 1. juni 2019. Man kan læse mere om krav og specifikationer til ansøgningen på Arctic Circles hjemmeside via dette link.

Arctic Circle Assembly samler hvert år over 2000 deltagere fra 60 lande i Islands hovedstad, Reykjavík. Igen i år vil Arctic Consensus deltage i konferencen i Island. Arctic Consensus deltager gerne i fælles ansøgninger om Breakout Sessions. Vi kan kontaktes her: mail@arctic-consensus.com