Udvikling af fremtidens muligheder ligger ofte i begrebet ”Connectivity”. Vi skal forbindes elektronisk, fysisk, virtuelt, til lands, til vands og i luften. Forretningsudviklingen i Arktis har, som en nøgleforudsætning, behov for at infrastrukturen, såvel elektronisk som fysisk, er optimal så der skabes rammer for bæredygtig samfundsudvikling overalt i verden.

På de internationale arktiske konferencer videndeles og drøftes mulighederne indenfor det arktiske. Grønlands fremtidige ”connectivity” er et vigtigt emne i den fortsatte udvikling, såvel lokalt som internationalt. Det har Dansk Industri valgt at sætte fokus på i forbindelse med ´Greenland Conference´ der løber af stablen den 4. december 2019.

Blandt talerne er CEO Karsten Høy fra Greenland Venture, bestyrelsesformand Heidar Gudjonsson fra Arctic Economic Council samt folketingsmedlemmerne fra Grønland Aaja Chemnitz Larsen, Inuit Ataqatigiit og Aki-Matilda Høegh-Dam, Siumut. Programmet har endvidere talere fra grønlandske virksomheder om infrastruktur og indenfor minedrift. Vi ser frem til en spændende dag med ”connectivity” og forretningsudvikling i fokus. Fra Arctic Consensus deltager direktør Lise-Lotte Terp.

Du kan læse mere om arrangementet samt tilmelde dig her.