På DanFish messen i Aalborg i år har Nordhavn – West Marine & Offshore en fokuseret indsats på deres stand (A153) i forhold til det grønlandske marked – det er den torsdag d. 12 oktober 15:00 – 17:00, som Arctic Consensus samarbejder med dem omkring.

DanFish messen i Aalborg er en af verdens mest betydningsfulde messer for udstyr til fiskerierhvervet og internationalt mødested for aktørerne på området. I alt vil der være 300 udstillere fra 20 lande og 12.000 besøgende fra 40 lande.

Fra 15:00 – 17:00 vil KNAPK, BankNordik, Vækstfonden og Arctic Consensus være repræsenteret for, at belyse og informere om de muligheder, herunder især finansieringsmuligheder, der er for grønlandske aktører og fiskere. Det er opstået som følge af den succes, der var ved erhvervsaktiviteterne ved PolarFish i Sisimiut om lignende emner. Konceptet er at besøgende kan få vejledning samt rådgivning om muligheder.

Under arrangementet vil der samtidig blive opført musikalske indslag af grønlandske kunstnere samt blive mulighed for at få lidt godt til ganen.