Skal du med på en delegationsrejse til Reykjavik i Island? Så har du mulighed for at tilmelde dig nu .
I et samarbejde mellem, Arctic Consensus, GrønlandsRejsebureau, Arctic Business Network, Erhverv Norddanmark, Enterprise Europe Network og BusinessAalborg planlægges en delegationsrejse til Island i oktober i forlængelse af Arctic Circle, med fokus på erhverv, netværk, relationer og viden.

På turen får du mulighed for at få direkte kontakt til det islandske marked og virksomhederne. En unik mulighed for at skabe nye relationer og netværke, samt få viden om det islandske erhvervsliv.

Allerede nu, kan du tilmelde dig, og  give din interesse til kende, i forhold til om du eller din virksomhed har interesse i at deltage, uden at det er bindende som tilmelding. Se mere her, og kontakt arrangørerne.

Programmet for turen er stadig under udarbejdelse, så du har en unik mulighed for at være med til at forme programmet. Har du interesser som skal varetages på turen eller virksomheder du gerne vil besøge, så kontakt arrangørerne med dit forslag her: kontakt arrangørerne.

Delegationsrejsen planlægges afviklet fra d. 21. – 25. Oktober 2018, og ligger dermed i forlængelse af Arctic Circle i reykjavik d. 18. – 21. oktober. Du har derfor mulighed for, at kombinere delegationsrejsen med Arctic Circle. I givet fald er rejsedatoer d. 18 – 25. oktober. Nærmere information følger.

Hvis du ønsker at få flere informationer løbende vedr. turen er du velkommen til, at kontakte Arctic Consensus, som derefter vil sende informationerne direkte til dig. Du kan kontakte os her.