Har du også haft det islandske marked i tankerne? Eller vil du gerne tættere på det islandske erhvervsliv? Du kan nu tilmelde dig som en del af en erhvervsdelegation til Island med Rådmand Mai-Britt Ivsersen i spidsen.

Delegationsrejsen strækker sig over datoerne: 18. – 25. oktober 2018, hvor du både har mulighed for at deltage i Arctic Circle, samt de yderligere erhvervsaktiviteter (oplæg, møder og virksomhedsbesøg).

Se den fulde invitation til delegationsrejsen her.

Som deltager på delegationsrejsen møder du det islandske erhvervsliv og erhvervsledere, politiske beslutningstagere og instanser, det lokale erhvervsråd, klynger og netværk, hvor du som virksomhed samtidig har tid til at planlægge individuelle møder med netop de virksomheder du gerne vil have fat i.

Du har to muligheder som deltager; afrejse fra Grønland eller Danmark. Afrejse fra Danmark er den 18. eller 21. oktober og retur den 25 oktober – med afrejse fra Danmark er det muligt at flyve fra København eller Aalborg.
Ved tilmelding med afrejse fra Grønland arrangerer Grønlands Rejsebureau din rejse bedst og billigst muligt ud fra dine ønsker – du vil blive kontaktet af rejsebureauet efter din registrerede tilmelding.

Du kan tilmelde dig direkte her: Tilmeld