Det har været udbytterigt at deltage på aktiviteterne i konferenceugen ved Future Greenland.
Med konkrete B2B-møder som start på ugen, og to dages indholdsrige oplæg og workshops blev der videndelt samt skabt ny relationer, som skaber grundlag for nye samarbejder og projekter.

Konferencens tema har budt på mange spændende diskussioner. Oplægsholderne og deltagerne har bragt helt ny viden på bordet, som virkelig har gjort konferencen spændende til det sidste. Vi ser frem til at arbejde med og følge de anbefalinger, der er kommet ud af konferencen.” – Lise-Lotte Terp, direktør ved Arctic Consensus

Future Greenland har i år haft fokus på emnerne; kapital, kompetence og kapacitet. Samlet ved konferencen var over 400 erhvervsfolk, politikere, organisationsansatte og embedsmænd i Katuaq i Nuuk. Under konferencen blev der afviklet 50 forskellige oplæg, som var fordelt ud ved plenum oplæg og mindre oplæg ved workshops under konferencen. Yderligere bød konferencen på et pitch-event, hvor vinderen blev fundet under konferencen. Du kan læse mere om indholdet ved de forskellige konference dage her på vores hjemmeside.