Torsdag d. 9. januar afholdt Bureau Veritas deres årlige Kick-Off seminar, som i år havde fokus på FN’s verdensmål

Tendenserne i de senere år kan indikere at verdensmålene er kommet i en ny fase. Med det nye fokus på klima i dansk politik, vil det bestemt give nye forretningsmuligheder, og det havde Bureau Veritas fokus på ved deres årlige Kick-Off seminar.

Med ordene ”It’s all about trust” og formaninger mod pølsesnak, blev der lagt vægt på værdien af at turde stå på mål for sin bæredygtighedsstrategi, og lade granske, om man nu også lever op til sine løfter. At arbejde med målene, er også at erkende at man ikke skal have alle løsninger, men dem man har, der skal man være konkret.

Grundfos, Royal Greenland og Berendsen A/S var blandt oplægsholderne og virksomhedernes repræsentanter fortalte om deres forskelligartede arbejde med bæredygtighed og SDG’ern. Snakken gik på alt fra konkrete SDG-regnskaber, et indgående fokus på lokale samfund, til ambitiøse målsætninger om en bæredygtig fremtid. Alle var enige om at det handler om at være åben omkring både de positive og negative ting.

Der er derfor ingen tvivl om, at man i dag ikke kan føre en moderne virksomhed uden at forholde sig til SDG´erne

Arctic Consensus er for indeværende i gang med en analyse af SDG-arbejdet i Arktis, og derfor var Frederik og Emil til stede for at suge viden til sig. Med sig videre har de fået konkret inspiration til, hvordan man kan arbejde med målene, og fået indblik i, hvor forskelligartet arbejdet med SDG’erne kan se ud.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde med FN’s verdensmål er du velkommen til at kontakte os på mail@arctic-consensus.com