Arctic Consensus deltager i erhvervsmesse i Aarhus.

Arrangørerne NUKIGA giver en smagsprøve og en indsigt i det grønlandske erhvervsliv, når Den Grønlandske Erhvervsmesse løber af stablen 12. og 13. september.

Ann-Brit Johansen og Frederik Høyer fra Arctic Consensus deltager ved messen, der bliver åbnet af Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard. I løbet af messen er der mulighed for at netværke, samt indsamle ny viden om grønlandske iværksættervirksomheder og erhvervsliv, samt danske og islandske virksomheder. Erhvervsmessen giver også en introduktion til grønlandske iværksættere, blandt andet inden for hudpleje, fødevarer og design, og de får dermed en mulighed for at præsentere deres produkter. Omvendt giver det erhvervsfolk uden for Grønland et indblik i, hvilke projekter og ideer, grønlandske iværksættere arbejder med. Et andet emne på messen er, hvordan erhvervslivet kan være med til at støtte op om iværksættermiljøet, et emne der bliver debatteret af et panel blandt andet bestående af Henrik Leth, bestyrelsesformand i Polar Seafood og Christian Wennecke, souschef i Greenland Business.

NUKIGA er et initiativ startet af Det Grønlandske Hus i Aarhus. Du kan læse mere om Grønlandske Erhvervsdage her: http://nukiga.dk/groenlandske-erhvervsdage-2018-invester-i-fremtidens-groenland/