Den 10. september er en oplagt mulighed for dig som etableret virksomhed eller iværksætter. Her kan du bidrage til bæredygtig erhvervsudvikling, styrke og pleje dit netværk og skabe nye relationer.

Det sker i forbindelse med erhvervsdagene i Aarhus, hvor Arctic Consensus i samarbejde med NUKIGA faciliterer samtalesalon med udgangspunkt i iværksætternes forretning og ideer. Hvis du som etableret virksomhed vil bidrage til den bæredygtige erhvervsudvikling og sammen med 80 andre udvide dit netværk så hører vi gerne fra dig, kontakt Arctic Consensus på: mail@arctic-consensus.com

Om erhvervsdagene:

NUKIGA giver en smagsprøve og en indsigt i det grønlandske erhvervsliv, når Erhvervsdagene 2019 løber af stablen 9. og 10. september. Erhvervsdagene er en årlig begivenhed med fokus på grønlandsk iværksætteri, start-ups, eksport og erhvervsudvikling. I år er der særlig fokus på hvad der skal til for at skabe en bæredygtig iværksætterkultur i Grønland, og hvordan et øget samarbejde på tværs af iværksættere og virksomhederne kan skabe værdi for erhvervsudviklingen i både Grønland og Danmark.

Du kan finde det fulde program og tilmelding ved at klikke her.