Arctic Consensus inviterer til præsentation og diskussion af:
“Det grønlandske ønske om selvstændighed: En undersøgelse af mulighederne i free association”
D. 22. juni, 2017 – kl. 14:00 til 16:00 i Det Arktiske Hus i Aalborg
Vesterbro 79, 2. etage, 9000 Aalborg
Se invitationen og meld dig til her.

Med udgangspunkt i Mikkel Underlin Østergaards speciale fra Aalborg Universitet inviterer Arctic Consensus til en præsentation og diskussion om emnet “Det grønlandske ønske om selvstændighed: En undersøgelse af mulighederne i free association”.

Ved arrangementet præsenterer Mikkel analyser fra specialet, som omhandler hvordan free association er blevet brugt af USA, New Zealand og deres fem associerede stater, hvordan Siumut politikere har brugt konceptet free association i forbindelse med selvstændighed og endelig hvilke elementer Danmark kan have i forhold til free association. Han vil yderligere diskutere hvordan free association kan bruges mellem Grønland og Danmark. Efter præsentationen vil Arctic Consensus være vært for en debat baseret på præsentationen.

Vær opmærksom på, at præsentation og diskussion vil blive afholdt på dansk, men spørgsmål på både dansk og engelsk er velkomne.

Det er muligt at deltage på mødet online. Hvis du ønsker at deltage online vil du modtage en mail omkring instruktioner herom umiddelbart inden dagen for præsentationen.

Du kan tilmelde dig direkte her – også hvis du vil følge præsentationen online.