Vi har mange projekter på tegnebrættet i Arctic Consensus. Derfor er vi glade for at kunne byde to nye medarbejdere velkommen i teamet.

Jakob er ansat som projektkoordinator i Arctic Consensus. Han vil beskæftige sig med projektkoordinering og fundraising. Jacob har en kandidat i Europæiske Studier fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet med networking, fundraising og interessevaretagelse i Aalborg og Bruxelles. Han har også erfaring med videndelingsprocesser, research og formidling. Jakob har en særlig interesse for arktiske og europæiske synergier og får som projektkoordinator rig mulighed for at bringe sine kompetencer i anvendelse.

Andreas er også ansat som projektkoordinator i Arctic Consensus. Han vil fokusere på formidling af Arctic Consensus’ projekter, men deltager også i det arktiske projektsamarbejde. Andreas er færdiguddannet i 2017 fra Aalborg Universitet med en kandidat i Kommunikation. Han har tidligere beskæftiget sig med journalistik ved Danmarks Radio og kommunikation for henholdsvis en offentlig og politisk aktør. Med sin interesse for arktiske forhold og erfaring med kommunikation indenfor projektarbejde, politik og journalistik skal Andreas være med til at formidle Arctic Consensus’ arbejde til de rette målgrupper.

Du kan læse mere om Jacob og Andreas her.

Vi byder Jacob og Andreas velkommen i Arctic Consensus.