Arctic Consensus har igen dette efterår fornøjelsen af at indgå i et praktiksamarbejde med en studerende fra Aalborg Universitet.
I efteråret er Rosa Rozalia Godsk på hendes 9. semester tilknyttet Arctic Consensus i praktik. Rosa er uddannet cand.mag. i turisme og er nu i gang med hendes 2. kandidat i Internationale Forhold, med fokus på EU, på Aalborg Universitet. Hos Arctic Consensus arbejder hun med EU problematikker ud fra et samfundsvidenskabeligt perspektiv.

Arctic Consensus har hvert efterår samarbejde med 9. semesters studerende, som tilknyttes Arctic Consensus i praktik.

Det styrker vores samarbejde med universitet, og skaber så meget værdi for os. Samtidig giver det den studerende en mulighed for at få indblik i erhvervslivet og de konkrete aktiviteter og projekter, der er inden for det nordjyske-arktiske område. Det er vi rigtig glade for, at vi kan være med til at gøre virkeligt.” – Lise-Lotte Terp, direktør ved Arctic Consensus

Praktikperioden er flere gange forløbet over i et specialesamarbejde med Arctic Consensus, hvor de seneste specialesamarbejder forløb i foråret 2017 med Janus Drejer og Mikkel Underlin Østergaard.

Janus er netop her i september blevet færdig som cand.mag. i Kultur, Kommunikation og Globalisering med specialisering i Arktiske Studier ved Aalborg Universitet. Hans speciale omhandlede, hvordan den stigende globalisering har influeret iværksætteri i henholdsvis Grønland og Norge, med fokus på byerne Nuuk og Tromsø

Mikkel blev allerede i juni færdig som cand.mag. i samme studieretning, og er nu ansat ved Arctic Consensus som projektkoordinator. Du kan læse mere om Mikkels speciale her.