Så nærmer tiden sig for SeaShow 2017, og halvdelen af skibets pladser er reserveret. Du kan stadig nå at sikre dig eller dine kollegaer en plads på skibet. Tilmeld dig messen direkte her.

I forbindelse med forberedelserne til messen afholdes et informationsmøde i Det Arktiske Hus i Aalborg for interesserede og tilmeldte uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommuner i Grønland og Nordjylland.

Informationsmøde om Seashow 2017
D. 17. maj – Kl. 16.00-18.00
Det Arktiske Hus i Aalborg
Vesterbro 79, 9000 Aalborg

Tilmeld dig informationsmødet her
Det er muligt at følge mødet online

Ved mødet introduceres der konceptet med Seashow samtidig med, som er efterfulgt at en åbent diskussion, hvor deltagerne, har mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Ruten på Seashow 2017 går fra Nuuk til Narsarsuaq, som er fra Midt- til Sydgrønland. Konceptet bliver det samme som de forgangne år – hvor der er fokus på at skabe nye kontakter og relationer, samt at skabe nye samarbejde og nye muligheder.

Som deltagende bor og overnatter man på skibet Sarfaq Ittuk, og sejler mellem et udsnit af byerne i Grønland. I byerne vil der være ”Åbent Skib”, hvor interesserede kan komme og få information om de repræsenterede uddannelsesinstitutioner og erhvervsvirksomheder.

I programmet er der rum til at deltagende kan lave aftaler med samarbejdspartnere, hvile eller udforske byerne på egen hånd. Programmet er stadig under udarbejdelse, og vil komme til at indeholde forskellige aktiviteter i de forskellige byer.

Du kan læse mere om Seashow 2017 her.