Når Dansk Industri slår dørene op til en formiddag med Nuuk byudvikling som omdrejningspunkt, kan du finde Arctic Consensus blandt deltagerne.

Det er ikke små planer, der er i spil, når det handler om byudviklingen i Nuuk. Med Projekt Siorarsiorfik – Nuuk City Development er der udstukket en retning indtil 2030, og det er der i den grad behov for. Antallet af borgere i Nuuk stiger nemlig med 200-300 personer hvert eneste år. Planlægningen af den nye bydel omhandler ikke bare boliger i takt med indbyggertallet. Der er også tale om planer for etablering af skoler, institutioner, erhvervsområder og rekreative områder.

Derfor er byudviklingen i Nuuk omdrejningspunktet for en temadag, Dansk Industri afholder d. 2. oktober i København. Arctic Consensus deltager i arrangementet og ser frem til at møde eksisterende og nye samarbejdspartnere.

Til arrangementet får vi en introduktion til byudviklingsprojektet ved borgmester Charlotte Ludvigsen fra Kommuneqarfik Sermersooq, og hvordan Nuuk bliver en moderne arktisk hovedstad i vækst og om byens behov for at tiltrække kompetent arbejdskraft ved Lars Møller, direktør i Kommuneqarfik Sermersooq.

Der er lagt op til et spændende arrangement med præsentationer fra CEO for Projekt Siorarsiorfik Jens B. Frederiksen, bestyrelsesformand for KAL Airports Johannes Egholm Hansen, CEO Jacob Nitter fra Air Greenland, direktør John Rasmussen fra Sikuki og direktør Arnannquag Gerstrøm fra Usisaat.

Fra Arctic Consensus deltager direktør Lise-Lotte Terp.

Du kan finde mere information om arrangementet ved at klikke her.