Konferencen Arctic Futures Symposium afvikles i Bruxelles 28. november med Arctic Consensus som medarrangør og deltager.

Den årlige konference Arctic Futures Symposium finder sted 28. november i Bruxelles, hvor aktører mødes og diskuterer aktuelle problemstillinger inden for det arktiske.

Dette års Arctic Futures Symposium bliver opdelt i fire sessioner, som udgør programmet for konferencen. Fokus vil således være på Arktiske Institutioner, Transport og logistik, Kultur, innovation og entreprenørskab, og Blå vækst og biodiversitet.

Aftenen før konferencen holdes der desuden et kulturelt arrangement, hvor der bliver vist kortfilm om arktiske emner.

Arctic Consensus har ligesom tidligere år deltaget i planlægningen, og i år deltager direktør Lise-Lotte Terp og praktikant Marianne Roed Abrahamsen i konferencen.

Konferencen, der i høj grad også er et forum for aktører inden for det arktiske, er arrangeret af International Polar Foundation i samarbejde med de nordiske regionalkontorer i EU, og med Arctic Consensus som medarrangør.

Under det årlige symposium mødes indflydelsesrige aktører inden for EU og Arktis og diskuterer aktuelle emner. Blandt deltagerne på årets program er EU’s arktiske ambassadør Marie-Anne Coninsx, samt en række relevante aktører i de fire sessioner inden for forskning og den politiske scene fra blandt andet Finland, Sverige, Færøerne og Grønland. Se programmet ved at klikke her. 

Hvis du er interesseret i at deltage i dette års Arctic Futures Symposium, kan du stadig nå at tilmelde dig på konferencens hjemmeside. Deltagelse er gratis.

Læs mere om Arctic Futures Symposium her.