Arctic Consensus inviterer dig og din virksomhed til et Arctic Dialogue Meeting vedrørende EU’s Arctic Policy og erhvervsudvikling i Arktis. Dialogmødet bliver afholdt som et webinar fra Aalborg den 29. september.

DAGSORDEN

Michael Mann, EU’s ambassadør for Arktis, til en udveksling og dialog om den arktiske dagsorden for EU, og mere specifikt på opdateringen af EU’s Arctic Policy.

Mads Qvist Frederiksen, chefkonsulent ved Dansk Industri (DI), vil holde oplæg om DI’s samarbejde med søsterorganisationer i Sverige, Norge, og Finland vedrørende erhvervsudvikling i Arktis.

Medlem af Europa-Parlamentet, Christel Schaldemose, Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet, vil give sine bemærkninger.

Konkluderende bemærkninger fra Islands ambassadør til EU, Kristján Andri Stefánsson.

Mødet vil blive introduceret af Lise-Lotte Terp, direktør i Arctic Consensus, og Rasmus Gjedssø Bertelsen, professor i Northern Studies, Barents Chair in Politics, UiT The Arctic University of Norway, er moderator.

Tilmeldingen er nu åben, og du finder invitationen i fulde format her, og du kan gå direkte til registrering her. Det er gratis at deltage, men registrering er obligatorisk.

Deltagere vil få tilsendt et link forud for webinaret.