Arctic Consensus inviterer til et Arctic Dialogue Meeting vedrørende den kommende opdatering af EUs Arctic Policy, med opfølgning på det nyligt udgivede referat af resultaterne fra den offentlige konsultation på EUs Arctic Policy.

Dialogmødet, der afholdes som et webinar, vil også byde på muligheden for at høre mere om Grønlands hovedstad, Nuuk, og den vej til at blive den første hovedstad i verden der har status som bæredygtig destination gennem EarthCheck Destination Standard.

Tid: Tirsdag, den 23. februar, fra kl. 14.00 til 16.00 (UTC +01.00) som et webinar via Microsoft Teams fra Aalborg, Danmark. Dialogmødet vil blive afholdt på engelsk.

DAGSORDEN

Michael Mann, EUs ambassadør for Arktis, vil følge op på resultaterne fra den offentlige konsultation på EUs Arctic Policy.

Elin Mortensen, repræsentationschef, Færøernes Repræsentation i Bruxelles, vil præsentere Færøernes perspektiver med henblik på opdateringen af EUs Arctic Policy.

Asmus Jessen Rubæk, konsulent, Kommuneqarfik Sermersooq, vil give et indblik i Nuuks proces med at blive verdens første bæredygtige hovedstad.

Mødet vil blive introduceret af Lise-Lotte Terp, direktør, Arctic Consensus, og modereret af Andreas Krog, redaktør, Altinget: Arktis & Forsvar.

Tilmeldingen er nu åben, og invitationen kan findes i sit fulde format her, og du kan gå direkte til tilmelding her. Det er gratis at deltage, men tilmelding er obligatorisk.

Deltagere vil få tilsendt et link til deltagelse forud for webinaret.