Hvert andet år er venskabskommunerne Kommuneqarfik Sermersooq og Aalborg Kommune vært for arrangementet “AalborgDage i Nuuk” og “GrønlandskeDage i Aalborg”. Begivenheden skifter mellem Aalborg og Nuuk, og i år er dagene i Nuuk. Programmet for dette års AalborgDage i Nuuk er tredelt med et politisk-, et erhvervsmæssigt-, og et kulturelt spor. 

Fra Aalborg Kommune deltager magistraten og direktørgruppen, repræsentanter fra erhvervslivet samt kulturen. Fra Nuuk deltager repræsentanter fra Udvalg for Økonomi og Erhverv, formænd for de øvrige udvalg, erhvervslivet og kulturen.

Se den fulde invitation her

Årets program indeholder politiske aktiviteter, erhvervsarrangementer herunder en erhvervskonference, virksomhedsbesøg og muligheder for B2B møder. Den kulturelle del af AalborgDagene byder på noget ganske særligt, blandt andet ved deltagelse af Aalborg Symfoniorkester.

For deltagere fra Aalborg arrangeres en samlet delegationsrejse med afgang 14. august og retur 18/19 august. Ved tilmelding tilkendegives hvorvidt du ønsker at benytte rejsedatoerne eller selv arrangere rejsen. Rejsen sker for egen regning.

Du kan også tilmelde dig direkte her (dog kun til erhvervskonferencen): Tilmeld