Her i marts har vi i Arctic Consensus haft fornøjelsen af at byde velkommen til to nye ansigter; Gitte Mitzi Hansen og Mette H. Reetz-Engell.

Gitte Mitzi Hansen, Project Coordinator

Gitte er blevet ansat som projektkoordinator her ved Arctic Consensus og skal indgå i vores daglige arbejde med projektsamarbejder på tværs, samt være koordinerende led i forhold til mange af vores aktiviteter.
Gitte har mange års erfaring i arbejdet mellem Grønland og Danmark. Det primære område Gitte har beskæftiget sig med er kontor- og ledelsesområdet. Igennem en årrække har hun beskæftiget sig med at assisteret direktion, ledelse og medarbejdere inden for kommunikation, udviklingsprojekter, ledelsesopgaver, HR og øvrige administrative opgaver. Gittes tidligere stillinger er blandt andet direktionssekretær, og senest som projektkoordinator i Center for Logistik og Samarbejde ApS.
Vi er i Arctic Consensus rigtig glade for, at have Gitte som en fast del af vores team.

 

Mette H. Reetz-Engell, Project Coordinator

En andet nyt ansigt i vores team er Mette, som er vores nyeste løntilskudsmedarbejder. Mette skal her ved Arctic Consensus arbejde med analyser af de sundhedsindsatser, der eksisterer i samarbejdet mellem Grønland og Nordjylland.
Mette kommer fra en baggrund med en kandidat i Folkesundhedsvidenskab, fra Aarhus Universitet. Hun har stor erfaring med sundhedsanalyser og -projekter blandt andet fra Folkesundhed Aarhus.
Vi byder Mette hjerteligt velkommen, og vi glæder os til for alvor at sætte fokus på sundhedsområdet, og ser frem til at Mette kan være med til at skabe overblik over sundhedsområdet ved at analytisk afdække området og efterfølgende formidle de vigtige budskaber, sammen med Arctic Consensus’s team.