Arctic Consensus byder velkommen til Allan, Torben og Aviaja, som alle skal arbejde med forskellige aspekter af Arctic Consensus.

Allan K. Christensen er tilknyttet Arctic Consensus, i erhvervspraktik og løntilskud som data-analytiker. Allan har en cand.scient. i Medialogi fra Aalborg Universitet og arbejder med statistik og dataanalyse ved Arctic Consensus. Arbejdet fokuserer primært på generering og analyse af data vedrørende Grønland-Danmark-samarbejdet, samt hvordan fremtidig data kan indsamles, og hvad der kan gøres for fortsat at sikre og skabe vækst.

Torben Høgh Lassen er tilknyttet Arctic Consensus som konsulent, og skal varetage opgaver der går på tværs af de områder som Arctic Consensus opererer indenfor og de projekter der arbejdes på i 2017. Torben har tidligere boet og arbejde i Grønland, og har derfor et indgående kendskab til det grønlandske erhvervsliv, som giver et godt fundament for at arbejde med projekter i Arctic Consensus.

Aviaja er ny studentermedhjælper ved Arctic Consensus. Aviaja voksede op i Nuuk og flyttede efter 2015 på grundskolen i Nuuk til Aalborg for at studere sociologi på Aalborg Universitet. Aviaja har stor interesse for Grønland og Arktis og ser frem til at bruge sine færdigheder ved Arctic Consensus.

Vi, hos Arctic Consensus, er rigtig glade for at have alle tre som en del af teamet.